Oldalak

2014. január 7., kedd

2014 — A Prófétai Összehangolás Éve, BILL BURNS:

2014

Ezen az oldalon összegyűjtöttem néhány 2014-re vonatkozó próféciát, illetve prófétai látást és buzdítást. Bill Burns üzenete teljes terjedelmében olvasható itt, a többi pedig a lap alján egy-egy link formájában található. (O.Gy.)
- - - - - - -

2014 — A Prófétai Összehangolás Éve, BILL BURNS:

2012-ben Isten elkezdte kijelenteni az Ő isteni kormányzását azoknak a szívének, akik arra vágytak, hogy az Ő uralma alatt éljenek.

2013-ban az Úr elhozta az Ő rendjét azoknak az életébe, akik hajlandóak voltak az Ő uralma alatt élni. Az isteni rend meg lett szilárdítva az Ő népe között. 

2014 arról lesz ismert, hogy ez lesz a Prófétai Összehangolás Éve. Ebben az időszakban az Úr Szelleme össze fogja hangolni az Ő népét az Ő céljaival. Ezt az összehangolást Istennek az egyénekre szabott céljainak (terveinek) a kijelentése fogja elhozni. Ezek a kijelentések álmok, látomások, prófétai üzenetek, jelek és csodák által fognak érkezni.

Oda kell állnunk, hogy vigyázva figyeljünk, hogy ne szalasszuk el az összehangolódásra adódó lehetőségeket. Amikor megérkezik Isten céljáról a kijelentés, akkor rendezve lesznek a soraitok, szellemi pozícióba lesztek állítva, hogy átmenjetek azon az ajtón, ami megnyílik számotokra.

Szellemi Ajtók fognak megnyílni ebben az időszakban, amelyek egy új szellemi tájra visznek be. A felemelkedés helye lesz - magasabban lesz, mint ahol valaha jártál - a céltudatosság helye.

Jelenések 3:8 "Tudom a te dolgaidat, ímé adtam elődbe egy nyitott ajtót, amelyet senki be nem zárhat; hogy kevés erőd van, és megtartottad az én beszédemet, és nem tagadtad meg az én nevemet." 

Amint ez az ajtó megnyílik számotokra, és beléptek ebbe a szellemi környezetbe, megtaláljátok azt az ösvényt, ami a sorsotok beteljesüléséhez vezet. 

Az Ösvény

Egy ideje láttam egy látomást erről az ösvényről, ami a szellemi megértésre vezet. Az ösvény egy hegyre vezetett föl, és az volt a neve, hogy az "Ősi Ösvény". Megértettem, hogy ez az az ösvény, amin a régi idők prófétái is jártak. Amint elkezded követni ezt az ösvényt, tisztábban fogod látni, amit az Úr mutat neked, és természetfölöttibb leszel, mint most.

Az ajtók meg fognak nyílni, az ösvények fel fognak tárulni ebben az időszakban, mert ez az isteni beteljesülés időszaka.
Ézsaiás 42:16  A vakokat oly úton vezetem, amelyet nem ismernek, járatom őket oly ösvényeken, amelyeket nem tudnak; előttük a sötétséget világossággá teszem, és az egyenetlen földet egyenessé; ezeket cselekszem velük, és őket el nem hagyom.

Az Átváltozás Időszaka

Ez egy olyan idő lesz, amikor nagy kegyelem lesz azokon, akik követik az Úr által számukra készített ösvényt. Lesznek kijelölt helyek az ösvényen, amelyek Isten dicsőségének a gyulladási pontjai lesznek, ami átformálja őket. 

2 Korinthus 3:18 Mi pedig az Úrnak dicsőségét mindnyájan fedetlen arccal szemlélvén, ugyanazon ábrázatra elváltozunk dicsőségről dicsőségre, az Úrnak Szellemétől. 

Ez az átváltozás összehangol bennünket Krisztus értelmével (1 Korinthus 2:16). A gondolataink még krisztusibbak lesznek.

Róma 12:2 És ne szabjátok magatokat e világhoz, hanem változzatok el a ti elméteknek megújulása által, hogy megvizsgáljátok, mi az Istennek jó, kedves és tökéletes akarata. 

A Helyreállítás Időszaka elkezdődött, és folytatódni fog 2014-ben is. Az első három hónap kulcsfontosságú lesz, amikor hinnünk kell a helyreállításban. 

2013 december Apró Jelek, Marsha Burns: 
A helyreállítás folyamata elkezdődött. Hitben menj tovább vele, azzal a hittel, hogy ami elkezdődött, az teljesen ki fog bontakozni. Bízz Bennem, hogy Én segítek neked előre haladni erősen, és a Szellemem hatalmában, mondja az Úr. Nehogy megengedd a félelemnek, hogy kizökkentsen a haladásodból. Állj a helyeden megingathatatlanul, és legyél határozott! Újulj meg a hitben, a reménységben és a békességben! Az ellenség rettentő módon munkálkodott azon, hogy leromboljon téged, de Én helyreállítom azt, ami lerombolódott. Megerősítem azt, ami meggyengült a testedet, lelkedet és szellemedet ért támadások során. Engedj az erőmnek, hogy felépítsen, és felkészítsen arra, hogy betöltsd az életedre vonatkozó terveimet. A te dolgod az, hogy győzd le a kétségbeesést, ami a szüntelen nehézségek hatására alakult ki, és kezdj a jobb napok felé tekinteni, mondja az Úr.

Egy látomásban egy régi házban találtam magamat, ami felújításra szorult. Hallottam a sors harangjait, és hirtelen elborított Isten Szellemének a forgószele, ami elfújta a ház teljes építményét körülöttem. Ott álltam a levegőben, miután az engem leterhelő földi dolgok eltűntek rólam. Isten fénye vett körül, fölöttem is, alattam is. Olyan könnyűnek éreztem magamat, mint a levegő, gátak nélkül. Az Istennel való egység tudatában voltam, ami úgy valósult meg, hogy semmilyen erőfeszítést nem igényelt részemről. Gyönyörű, felvidító, felfrissítő és élénkítő élmény volt. Megújult az ifjúságom. És meghallottam az Úr hangját: "Kedvesem, látom és ismerem a küzdelmeidet és a kimerültségedet, amiket átéltél. De Én az igazat megmondom neked, hogy a helyreállítás és gyógyulás időszaka van rajtad. Pihenj meg, és fogadd mindazt, amit készítettem neked!"
Ézsaiás 40:31 De akik az Úrra várnak, erejük megújul, szárnyra kelnek, mint a saskeselyűk, futnak és nem lankadnak meg, járnak és nem fáradnak el!

A Tökéletesség Időszaka

A hetes Isten tökéletességének a száma, a 2014-es évben pedig kétszer is megvan a hét a 14-ben. A kétszer hét a kettős mértéket jelzi. A kettős mérték a kenettel fog kezdődni, és különböző áldások formájában fog megnyilvánulni ebben az évben.

Generációs áldások (nemzedékek áldásai) fognak bekövetkezni sokak számára ebben az évben, mivel a 14-es szám ehhez a célhoz kötődik, és ehhez az időhöz.

Máté 1:17 Összesen tehát Ábrahámtól Dávidig tizennégy nemzedék, Dávidtól a babiloni fogságbavitelig is tizennégy nemzedék, a babiloni fogságbaviteltől Krisztusig szintén tizennégy nemzedék.

Egy előre megszabott időbe érkezünk, amikor az Úr kegyelme és áldásai eljönnek a népéhez.

Zsoltárok 102:13 Kelj fel, Örökkévaló, könyörülj meg a Sionon! Mert itt az ideje, hogy megkegyelmezz neki! Bizony, a megszabott idő elérkezett!

Figyelj és Tanulj

Az Úr gyakran kérdezte a prófétáitól: "Mit látsz?" Ebben az időben fontos lesz figyelni; meglátni azt, amit mutatnak nekünk.

Habakuk 2:1 Kiállok őrhelyemre, megvetem lábamat a sáncon, és figyelek, hogy lássam: mit szól majd hozzám, és mit felel panaszomra.

Az Úr a körülményeiteket fogja használni arra, hogy olyan dolgokat mutasson, amiket korrigálni kell. A körülményeink meg fogják mutatni a motivációnkat és hozzáállásunkat, ahogyan a körülményeinkre reagálunk. Engedjétek meg az Úrnak, hogy úgy használja ezeket, mint egy tantermet. Figyeld, hallgasd, és tanulj! Helyreigazítást és győzelmet is hoz minden helyzetbe, amibe belekerülsz.

Példabeszédek 4:10-13 Hallgasd, fiam, és vedd be az én beszédemet; így sokasulnak meg néked a te életednek esztendei. Bölcsességnek útjára tanítlak téged, vezetlek téged az igazságnak ösvényén. Mikor jársz, semmi nem szorítja meg a te járásodat; és ha futsz, nem ütközöl meg. Ragaszkodj az erkölcsi tanításhoz, ne hagyd el; őrizd meg azt, mert az a te életed.

Jeleket és Csodákat is fogunk látni és megérteni, ahogy az őrhelyünkön állunk. Isten Szelleme olyan jeleket és csodákat fog mutatni nekünk, amik kijelentik illetve megerősítik azt, ami összhangba kerül az Ő Igéjével.

Apcsel 2: 
18 És éppen az én szolgáimra és az én szolgálóleányaimra is kitöltök azokban a napokban az én Szellememből, és prófétálnak.
19 És csodákat teszek az égben odafenn, és jeleket a földön idelenn, vért, tüzet és füstnek gőzölgését.
20 A nap sötétséggé változik, és a hold vérré, minekelőtte eljön az Úrnak ama nagy és fényes napja.

Az idei év nagyon érdekes lesz, mivel vérvörös holdat fogunk látni a Pászka ünnepe és a Sátorok ünnepe idején is. Ez a jel egy kettős mérték, mind az Egyház, mind Izrael számára. Ez egy nagy jelentőséggel bíró jel 2014-ben.

A korszak végének az egyik jele, amit az elmúlt évben megláthattunk, akik figyeljük a híreket, a következő:

Lukács 21:25 "És lesznek jelek a napban és holdban és csillagokban, és a földön népek szorongása tanácstalanságban, a tenger és hab zúgása miatt" 

A Népek Szorongása

A "szorongás" jelentése arra utal, hogy a nemzetek gyötrődnek, és összezavarodnak (képtelenek tiszta fejjel gondolkodni). Ezt a szorongást látjuk a Közel-Keleten a népek között, polgári zavargások formájában.

Ez egyértelmű jele annak, hogy a korszak végén élünk. Az emberek felkelnek a hivatalos hatalommal szemben, és változást követelnek. 

Készen Állsz, hogy hátrahagyd a múltat, és teljes erővel behatolj az új időszak dicsőségébe? Pál aspotol arra buzdított bennünket, hogy tegyük azt, amit ő tett.

Filippi 3:13-14 Testvéreim, tudom, hogy még nem értem célba, de egyet teszek: elfelejtem azt, ami már mögöttem van, és teljes erővel igyekszem előre. Azért küzdök, hogy elérjem a célt, és megkapjam a győztesnek járó mennyei jutalmat, hiszen Isten erre hívott el bennünket a Krisztus Jézusban.

Apró Jelek (12/17): A beállítás időszaka van rajtad, de neked értelmileg is és érzelmileg is el kell engedned azokat, amelyek a múlthoz kötnek, ahhoz, hogy előreléphess az Én terveimben. Ha megteszed ezt a hitlépést, akkor egy olyan felszabadultság és beteljesülés helyére kerülsz, amit eddig még nem ismertél. Bízz Bennem, hogy Én nagy kegyelemmel segítelek át ezen a kényelmetlen átmeneti időszakon, mondja az Úr. Neked mindössze annyit kell tenned, hogy legyél készséges és rugalmas.

Az idei év ilyen lesz:

  1. Intenzív szellemi harc ideje, de erőteljesebb kenetetek lesz, ami arra képesít benneteket, hogy legyőzzétek az ellenségeiteket.
    2 Korinthus 2:14 De hála legyen Istennek! Ő Krisztus (Jézusban) mindenkor győzelemre segít minket és ismeretének illatát mindenütt elterjeszti általunk.

  2. Ez az időszak a felgyorsulás időszaka lesz - gyorsan fognak haladni a dolgok, ezért készenléti állapotban kell, hogy találjon titeket, hogy a Szent Szellem indításai szerint haladjatok.
    Róma 8:14 Mert akiket Isten Szelleme vezérel, azok Istennek fiai.

  3. A konvergencia időszaka lesz, amikor az Istentől rendelt dolgok összetalálkoznak. Amikor az Ő Igéje összetalálkozik az Ő céljaival az Őáltala rendelt időpontokban, akkor minden lehetségessé válik azok számára, akik hisznek.
    Márk 9:23 Jézus pedig monda néki: Ha hiheted azt, minden lehetséges annak, aki hisz.

  4. Annak az ideje lesz, amikor szükséges lesz vigyáznotok, és őrizni a szíveteket.
    Példabeszédek 4:23 Minden féltett dolognál jobban őrizd meg szívedet, mert abból indul ki minden élet.

    Az imádságunk ez kell, hogy legyen:
    Zsoltárok 51:10 Tiszta szívet teremts bennem, oh Isten, és az erős szellemet újítsd meg bennem.

  5. Rejtett dolgok tárulnak fel, amikről nem tudtatok.
    Ézsaiás 48:6 Hallottad és láthattad mindezt, tanúskodhatsz is róla. Mostantól fogva új dolgokat hirdetek neked, rejtett dolgokat, melyekről még nem tudsz.

    A dolgok nem mindig olyanok, amilyennek látszanak. Bizonyos dolgok a sötétben rejtőznek, a színfalak mögött. Most meg fogjátok tudni azt, ami el van rejtve, és azután kezelni tudjátok.

  6. Az Úr a győzelemre hangol bennünket. Győztes gondolkodásmód fog kialakulni bennünk Isten Szelleme által. A vereség és az áldozati szerep nem lesz többé benne a DNS-etekben. Isteni egészséget fognak kapni azok, akik kérik és hiszik.
    3 János 2: Kedvesem, minden tekintetben azt kívánom, hogy jól legyen dolgod és jó egészségben légy, amiképpen a te lelkednek jól van dolga.

  7. Természetfölötti ellátás jön azokhoz, akik összhangba hozzák magukat Isten Igéjével és céljaival.
    Lukács 6:38 Adjatok, s nektek is adni fognak, igaz mértékkel, megnyomottan, megrázottan túlöntik majd az öletekbe. Mert amely mértékkel ti mértek, nektek is azzal mérnek vissza.

Összegzés 

Ezeket láttam, és a tiétek, átvehetitek. Olyan volt, mintha egy nagy sebességű vonaton utaztam volna, és ezeket a dolgokat láttam meg az ablakból, amin kifelé néztem. Ezek csak pillanatképek a jövőből, és az az érzésem, hogy ezeket bővebben ki fogják fejteni a próféták a most következő időszakban.

Áldott utazást; gyors lesz! Úgyhogy azt javaslom, csatoljátok be a biztonsági övet, mert a mi Urunk ráteszi a lábát a gázpedálra.

- - -
Forrás: Faith Tabernacle / Present Truth / 2014—A Year of Prophetic Alignment

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése