Oldalak

2013. április 2., kedd

"Ők ellopták a pénzt," Milton Loucas

Az egyszerű igazság Oldalról Bízva Banks 

4.2.13 - Az apró Ciprus szigetén, a modern szuverén köztársaság egy működő piacgazdaság, alakult egy éjszakán át a 100%-os készpénz gazdaságban, ahol az emberek hitelkártyák és kereskedelmi hitelek befagyasztása.

Ciprus a bankok újra kapuit a múlt héten azt követően a leghosszabb végrehajtani ünnepnap Európa történetében.

Történő készpénzfelvétel és egyéb ügyletek tárgyát képezik kemény korlátozások által az ország Pénzügyminisztérium, hogy megakadályozzák a futás a bankok. Nagy betétesek szembesülnek veszteségek, mint 60%-a vagy annál több megtakarítási részeként az üzlet.

"Ők ellopták a pénzt," Milton Loucas mondta Sky News. "A pénz, a társadalombiztosítás - az általuk vágja el őket. Hogyan fogunk élni?"

Egy másik ciprusi, Stelios, kijött a bank üres kézzel. "Próbáltam én február béreket, és adott nekem egy darab papírt csak."

Mi az a lecke, és Legacy a ciprusi válság?

Két szó: Lost Trust.

Tény, hogy az egész bankrendszer az Egyesült Államokban és világszerte nyugszik egy omladozó alapítvány az állami hit és a bizalom, hogy képesek hozzáférni a pénzt, amikor csak akarja -, és hogy a betétek "biztosítottak" ellen bankcsőd vagy kormányzati beavatkozás.

A polgárok számára Ciprus ezt a bizalmat megtört. Ki a következő?

A pénzügyi bizalom nagyon fontos és értékes - de, mint egy papír dollár -, ha ez gyűrött fel, akkor soha nem lehet tökéletessé újra. Trust évekbe telik keresni, de lehet semmisíteni egy éjszakán át.

"Megtakarítási számlák Spanyolországban, Olaszországban és más európai országokban is házkutatást, ha szükséges, hogy megőrizzék az európai egységes valuta propping nem bankok," egy magas rangú tisztviselő euróövezet múlt héten bejelentette, a londoni Daily Telegraph.

A jogsértés a tulajdonjogok ezért a "Ciprus válság" küldött pénzügyi lökéshullámok világszerte szerint a szerző és a svájci-amerikai elnöke Craig R. Smith.

"Ez a megállapodás meghatározza a veszélyes jogi precedenst. Lehetővé teszi, hogy a kormányok kifosztani saját bankszámláira, ha spendaholic politikusoknak kell a pénz", mondja Mr. Smith az ő vadonatúj fehér könyv " Miért Ciprus Matters ".

"A ciprusi nép felébredt egy héttel ezelőtt, hogy megtalálja, hogy a bankok bezártak, a megtakarítási számlák hozzáférhetetlenek, és a kormány tervei kellett kisajátítani egy izmos darab életük megtakarítások", írja Smith.

Will Bank Runs terjed, mint egy Contagion?

Az Amerikai Bankszövetség gyors volt, hogy emlékeztesse az amerikaiak, hogy egyáltalán nem kell aggódni, amikor a szentségét az amerikai betétek.

A Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC), látod, van legfeljebb 33 milliárd dolláros a tartalékok, ami úgy hangzik, mint egy csomó pénzt, de ez, hogy biztosítsák teljes amerikai banki betétek több mint $ 9,4 billió. A FDIC tartalékképzési alap elég helyreállítása 45 bázisponttal (45/100ths 1%), az amerikai betétek.

Vajon, hogy inspirálja 99,9%-os megbízhatósággal amerikai banki megtakarítások és megszüntetési számlák örökre? Nem valószínű.

New York Post rovatvezetője Thomas Sowell írja: "Ez azt jelenti, hogy az életed megtakarítások biztonságban vannak?"

"NO. Vannak kifinomultabb módja a kormányokat, hogy tegyenek, amit félre magad. Ha igen lassan, de folyamatosan, akkor hogy egy nagy darab, amit feláldozott évek menteni, mielőtt még tudják, sokkal kevésbé riadt. "

A FDIC kategorizált 772 bank és takarék, mint "probléma" intézmények március 2012 szerint Veribank.com.

"Európa lehetne semmisíteni gazdaságosan ragályos pestis a félelem okozta, mi történt Cipruson," mondja Smith társszerző Lowell Ponte, egykori agytröszt futurista és oknyomozó riporter, aki a hatálya alá tartozó történetek sokkal Európa és a Közép-Kelet- .

"Az Európai Központi Bank, eurokraták, és a Nemzetközi Valutaalap minden csak adták áldásukat a kormány segíti magát az élet megtakarítások magánszemély bankszámláira, beleértve számlákat a kormány biztosított veszteségek ellen," mondja Ponte.

"Nem csoda, hogy sikerült nagyon hamar látni távon az európai bankok, mint az emberek rohannak, hogy megkapják a pénzt ... ami sodorja Európát a depresszió és az összeomlás valutája az euró," mondja Ponte. "És mivel Európa 25%-át a világ gazdasága, az amerikai gazdaság lehet húzni mély recesszió által az európai pénzügyi halála spirál."

"Mi történt Cipruson - ahol ókori görögök azt hitték, hogy a szerelem istennője Aphrodite először jött a partra - egy csodálatos mese intrika, orosz milliárdos, tenger alatti olaj-, a német politika, a titkos azonosító az euró, az adóparadicsomok, a globális banki, a összeomlása, Európa, és még sok más, "mondja Ponte.

The Next Big kormány pénz Érintett

"Mi vagyunk a szakadék a legnagyobb nyugdíjazás válság a világ történelmében. Az elkövetkező évtizedekben, leszünk tanúi millió idős amerikaiak, a baby boom és mások, csúszik a szegénység", számol bea Forbes magazin.

"Dollármilliárdokat ül az US IRA és a 401 (K) s, például adózó és csak arra várnak, hogy konvertálja államkötvények a nagyobb jó érdekében."

"Politikusok az Egyesült Államokban már kisajátító megtakarítási évtizedekig, és továbbra is így ma bázismentesítésével dollárt a számlák, amelyek miatt a szándékos infláció és alacsony kamatlábak esnek vásárlóerő minden nap," mondta Mr . Smith.

"Az infláció egy láthatatlan, lassított elkobzását a megtakarítások, hanem elnök Barack Obama adminisztráció már megvizsgálnák kormányzat átvehetné a $ 18,5 trillió amerikaiak 401 (K) s, IRA, és más megszüntetési számlák," mondta Mr. Ponte.

Argentína 2008-ban lefoglalt emberek magánnyugdíj számlák helyettük államkötvények értéke csak 29%-os névértéken. Néhányan a kormány már fontolgatja a hasonló hirtelen, akaratlan "csere" a mi öregségi számlák kötvények, valójában ious, hogy fizet a "járadék", de hogy a megtakarítók nem tudott eladni.

Események, mint a "ciprusi válság" kell emlékeztetnek bennünket, hogy győződjön meg arról, hogy a portfolió egy arany alapja legalább 5-10% US arany és ezüst érmék a bankrendszer - biztosítani tudunk szembenézni a bizonytalan pénzügyi jövő bizonyossággal, remélem, és nyugalmat.

Ma azt javasoljuk, hogy kérje ezt a fontos új 20 oldalas fehér könyv"Miért Ciprus Matters" Craig R. Smith és Lowell Ponte - FREE e különleges CBN ajánlat!

"Miért Ciprus számít" a must-olvasni! Megtalálja a választ:

* Kié a pénz a bankszámláján?
* Mit jelent a ciprusi jelent az amerikai gazdaság?
* Vannak amerikai bankszámlák már kisajátított?
* Mi más jövőbeni veszélyekkel látunk a kristálygömb Ciprus?


bocs a fordításért, ez gépi 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése