Oldalak

2013. november 3., vasárnap

Isten reményteljes jövőt ígért neked....

"A nehéz időkben is az a kulcs, hogy tovább lépj, hogy mindig hagyd, hogy az kalauzolja az életről szőtt látomásodat, amit el tudsz képzelni, ne pedig az, amit látsz. Ezt hívják hitnek." Nick Vujicic
Nick Vujicic is egy olyan ember, aki saját tapasztalatai alapján és Isten kijelentéséből tanulta meg ezt. Érdekes, hogy ő is így fogalmaz ahogy Oral Roberts vagy Pál: a hit pedig a nem látott dolgokról való meggyőződés!
Úgy hiszem vannak kijelentéseink Istentől, vannak látásaink az életünkre az Ő akaratáról. Ezeket a jövőre vonatkozó dolgokat nem látjuk, de azt mondjuk rá, hogy ennek így és így kell lennie mert Ő mondta. A gondolatainkban már megjelennek ezek. Talán még nincs gyermeked, vagy saját otthonod, vagy állásod - de elképzelted, hogy milyen lenne ha... Hát képzeld el, imádkozz érte, kérd el Istentől, és ha Jézus szerint a tengerbe tud ugrani egy hegy, ha hisszük, akkor ezek is meg tudnak történni.
Márk 11,23:
Mert bizony mondom néktek, ha valaki azt mondja ennek a hegynek: Kelj fel és ugorjál a tengerbe! és szívében nem kételkedik, hanem hiszi, hogy a mit mond, megtörténik, meg lesz néki, a mit mondott.
Nahát! Hogy is van ez? Nem Istenen múlik?
János 16,24:
Mostanáig semmit sem kértetek az Atyától az én nevemben: kérjetek és megkapjátok, hogy a ti örömetek teljes legyen.
Nahát! Hogy is van ez? Nem Istenen múlik?
Hiszem, hogy Jézus azért jött, hogy életem legyen és bővölködjek: ezért látom, magam ahogyan adakozok a szegényeknek, ahogy a szép otthonomban nevelem a gyerekeimet, ahogy a veteményes kertemben gyönyörködök és ahogy az álmaim sorra valóra válnak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése