Oldalak

2013. június 15., szombat

A gadarai megszállott meggyógyítása




Márk 5:1  És menének a tenger túlsó partjára, a gadarénusok földére.
Márk 5:2  És amint a hajóból kiméne, azonnal elébe méne egy ember a sírboltokból, akiben tisztátalan lélek volt,
Márk 5:3  Akinek lakása a sírboltokban vala; és már láncokkal sem bírta őt senki sem lekötni.
Márk 5:12  És az ördögök kérik vala őt mindnyájan, mondván: Küldj minket a disznókba, hogy azokba menjünk be.
Márk 5:13  És Jézus azonnal megengedé nekik. A tisztátalan lelkek pedig kijövén, bemenének a disznókba; és a nyáj a meredekről a tengerbe rohana. Valának pedig mintegy kétezren; és belefúlának a tengerbe.

A gadarai megszállott meggyógyítása mindenki szemében nagy csoda lehetett, mert az ilyen "betegekkel" akkor sem tudtak mit kezdeni. Ilyenkor már nem használ sem a meggyőzés, sem a nyugtató, sem a kényszerzubbony, sem a lánc, sem a rács.
kire kimondják azt, hogy: "megszállott", arról mindenki tudhatja, hogy ez mit jelent: Lefoglalt az ördögi erők számára. Tudjuk, hogy a megszálló ma is ugyanazt a jól bevált pókhálómódszert alkalmazza. 
Csapdát-állit az embernek, beetetve odacsalogatja, majd visszavonulva elrejtőzik és végtelen türelemmel vár. Az alkalmas pillanatban viszont hihetetlen gyorsan aktivizálódik, először belegabalyítja, majd villámgyorsan megkötözi, és végül könyörtelenül megöli áldozatát. 
Így épülnek le és lesznek fokozatosan áldozatok azokból, akik többek között a következő "pókhálócégérek" vonzáskörzetébe tévedtek:
Pénz, siker, alkohol, kábítószer, dohány, szerencsejáték, ördögi zene, kártya, romboló hatású filmek és Internet-szennylapok, ( akció, horror, thriller, porno filmek kedvelői stb.) babonaság, okkultizmus, természetgyógyászat... stb. Minél mélyebbre kerülnek a bűnben annál reménytelenebbek, mert az ördög minden eszközt bevet, gyilkos célja érdekében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése